onsdag den 4. marts 2015

Sikke en weekend...


Astrid blev hasteindlagt på Rigshospitalet i torsdags med en byld i halsen, der skulle opereres væk. Samtidig fjernede de hendes mandler. En meget lang dag, med utrolig meget ventetid og mange ukendte mennesker. Astrid var meget urolig og utryg ved hele situationen, forståeligt nok. 
Vi kommer allerede hjem dagen efter, hvor den står på is og yoghurt og afslapning i stor stil. 
Søndag morgen vågner vi med blod i sengen og Astrid spytter blod ud. Os afsted mod glostrup skadestue, hvor vi bliver bedt om at tage direkte til Rigshospitalet. Vi bliver indlagt igen, og Astrid skal i narkose for at få stoppet blødningen og have fjernet en blodklump. Det går stærkt. Astrid får lagt drop næsten med det samme og bliver hurtigt k'rt til operationsbordet. Personalet var fantastiske og formåede virkelig at gøre Astrid tryg ved det hele. Astrid kendte rutinen og grinede hele vejen ned til operatinsstuen. En helt anden oplevelse end torsdagens kaos og uforsigeligheder. 
 
Nu er vi hjemme igen, og den står igen på afslapning de næste mange mange dage. 
Man skulle tro, at med alt den ventetid, så kunne jeg have fået producereret en hel bamsebutik, men det er ikke tilfældet. Langtfra. Hæklepinden ligger samme sted, som jeg efterlod den i torsdag. Uberørt.  Snart, håber jeg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar